Jaakonpuiston lava

Jaakonpuisto sijaitsee Kouvolan keskustassa (Kalevankatu 7). Jaakonpuistosta löytyy myös päiväkoti, leikkipuisto ja liikennepuisto sekä esiintymislava.

Jaakonpuiston lava toimii loistavana esiintymispaikkana. Siellä on mahdollista järjestää pieniä konsertteja ja tapahtumia, sekä yksittäisiä esim. kuorojen ja esiintyvien ryhmien esiintymisiä.

Jaakonpuistossa on käytössä äänentoisto, mikrofoni ja penkit, jotka voi tuoda yleisölle.
Mikrofonin ja avaimen äänentoistokaappiin sekä penkkivarastoon saa kuittausta vastaan Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toimistolta aikaisintaan varausta edeltävänä päivänä. Avaimet ja mikrofoni on palautettava seuraavana päivänä toimistolle.

Kouvolan Ydinkeskusta ry mainostaa/tiedottaa veloituksetta esityksiä nettisivuillaan, sosiaalisessa mediassaan, lähimedialle sekä viranomaisille. Mahdolliset lupa-asiat kuten melulupa/yleisötapahtumailmoitus, tai erilliset siivousjärjestelyt suuremmille tapahtumille tulee varaajien hoitaa itse.

Kouvolan Jaakonpuiston lavaa on mahdollista vuokrata maksutta haluamanaan ajankohtana.

Varaukset tulee tehdä Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toimistolle hyvissä ajoin ennen varattavaa päivää, puh. 044 311 8250, toimisto@kouvolanydinkeskusta.fi.

Varaajia/käyttäjiä velvoitetaan huomioimaan seuraavat asiat (katso tästä).

IMG 9052netti

                     Jaakonpuisto3

IMG 9020 netti