Piirivartiointi

Kouvolan Ydinkeskusta ry järjestää Kouvolan keskusta-alueen kiinteistöille piirivartioinnin ajaksi 1.1.2018 – 31.12.2018 jälleen edullisena yhteishankintana.

Piirivartiointi ei ole päällekkäistä vartiointia, vaikka kiinteistöillä olisi jo ”omakin” vartiointi. Piirivartiointi on yleistä vartiointia keskustan kiinteistöjen alueella, mm. ovien lukitusten seuraamista, asiaankuulumattomien poistamista porttikongeista ym., yleisen järjestyksen seuraamista (esim. ettei ikkunoita rikota). Vartijat tarkkailevat alueen vartiointikohteiden julkisivujen ja kulkureittien kuntoa ja pääsyä kiinteistöihin. Kohteet merkitään Turvatiimin vartioitu-tarroilla. Ilkivallantekoa havaitessaan vartijat puuttuvat tilanteeseen ja kutsuvat tarvittaessa poliisin paikalle.

Avarn Security Oy:n vartijat tekevät autolla ja kävellen kaksi tarkastuskierrosta, joka perjantai- ja lauantai-yö sekä juhlapyhien aattona klo 21 ja 05 välisenä aikana. Edellä mainittuina aikoina kaksi Avarns Security Oy:n toimipukuista vartijaa suorittavat tarkastuskierroksia asiakkaan kanssa sovitulla vartiointialueella. Vartiointikierroksen kesto on noin 30 minuuttia/kierros.


 

Vartijat noudattavat vartioimislakia ja asetusta sekä Avarns Security Oy:n yleisiä toimintaohjeita.

Toivomme, että kaikki keskustan kiinteistöt lähtevät mukaan tähän projektiin, jotta saamme kattavan piirivartioinnin aikaiseksi. Näin lisäämme yhdessä turvallisuuttamme Kouvolan keskustassa.

Ilmoita kiinteistösi mukaan puhelimitse numeroon 044 311 8250 tai sähköpostilla osoitteeseen toimisto(at)kouvolanydinkeskusta.fi.