Kirpputorit ja torit

Kouvolan keskustasta löytyvät torit ja kauppapaikat tarjoavat loistavat mahdollisuudet tulla tekemään ostoksia vaikka vähän kauempaakin. Keskustassa järjestetään myös viikoittain kirpputoreja, jotka kutsuvat tekemään löytöjä. Torilla tavataan!

IMG 1553ssss 640x413

Kouvolan Kauppatori

Kouvolan kauppatori tarjoaa hyvän paikan tehdä ostoksia ja nauttia aurinkoisesta kesäpäivästä torin monilla terasseilla. 

Kouvolan Kauppatorilla on monipuolinen tarjonta ja ihmisläheinen palvelu

Kouvolassa toritoimintaa on päivittäin ma - la klo 7 – 15. Torilta löydät niin marjoja, vihanneksia, kalaa, yrttejä, leivonnaisia, kukkia, lihaa kuin rottinkihuonekaluja. Toreilla myytävät elintarvikkeet ovat mitä parhainta lähiruokaa ja kiinnostuneet voivatkin kysellä osaavilta myyjiltä niin ruoan lähtökohtia kuin valmistusohjeita.

Kouvolan kauppatorilla järjestetään myös markkinoita.

Torikahvilat

Allun Torikahvila palvelee kesäkuusta elokuun loppuun kellon ympäri ja toimii loistavana kohtauspaikkana niin päivin kuin öin. Torikahvilassa pääset nauttimaan paikan päällä paistettuja pullia ja munkkeja sekä monia muita herkkuja.

Kauppatorilla palvelee päiväsaikaan myös Marttojen ylläpitämä Marttakahvio.

Kesällä 2019 Kauppatorin kulmalle aukeaa myös kolmas uusi torikahvila.

Toria ympäröivät monet vilkkaat ravintolat

Kouvolan kauppatori antaa mahdollisuuden päästä nauttimaan samalla sekä toritunnelmasta että loistavasta ruoasta. Torin laidalla sijaitsevilla ravintola Brooklyniltä ja Lamykin's Cookhouselta löytyy viihtyisät terassit, joista tarkkailla torin vilskettä.

 

 

 

 

 

 

 Pohjolatori

Pohjolatori sijaitsee Kauppatorin välittömässä läheisyydessä ja toimii arkisin parkkipaikkana.

 

P1030415 800x600

 

P1030516 640x480 muokattu

Fida Lähetystori

Fida lähetystorilla on myynnissä hyvälaatuisia käytettyjä vaatteita, huonekaluja ja pientavaraa. Myynneistä saatavilla tuloilla ja lahjoituksilla Fida International auttaa ihmisiä ympäri maailman. Fida International on kotimainen lähetys- ja kehitysyhteistyöjärjestö, jonka hankkeiden kautta apua saa vuosittain noin 2 miljoonaa ihmistä. Lisätietoa Fidan sivuilta www.lahetystorit.fi