Kouvola

Ihmeen hieno kaupunki

Kouvola on reilun 85 000 asukkaan kaupunki Kymenlaaksossa, Kymijoen rannalla. Uusi Kouvola perustettiin vuonna 2009 kun Elimäki, Anjalankoski, Jaala, Kouvola, Kuusankoski ja Valkeala liittyivät yhteen. Uuden Kouvolan kaupunkikeskusta, Kävelykatu Manski ja sen yhteydessä olevat kauppakeskukset keräävät koko suuren kaupungin asukkaat shoppailemaan, osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja viihtymään kaupungin yhteisessä olohuoneessa.

Kouvolan keskusta on palvelevien erikoisliikkeiden keskittymä

Kouvolan ydinkeskustassa sijaitsevat Kävelykatu Manski ja Kauppakeskukset Hansa ja Manski tarjoavat mielenkiintoisia shoppailumahdollisuuksia ja monipuolisia palveluita.

Katso keskustan monipuolista tarjontaa yritysrekisteristämme.

Kouvolan keskusta tarjoaa seudun parhaan kahvila ja ravintolatarjonnan

Kouvolan ydinkeskustasta löydät kahviloita ja ravintoloita moneen makuun. Tekee mielesi sitten suomalaisen keittiön herkkuja tai nauttia vaikkapa nepalilaisesta, kiinalaisesta tai amerikkalaisesta keittiöstä, löydät keskustasta monia vaihtoehtoja. Jälkiruoaksi voi nauttia esimerkiksi monia paikallisia konditoriatuotteita tai vaikkapa virkistävän drinkin alueen monilla terasseilla.


Tutustu ja ihastu keskustan tarjontaan tästä.

Kouvolan keskusta on täynnä elämää ja tapahtumaa

Mielenkiintoiset tapahtumat keräävät vuosi toisensa jälkeen yhteen kaikenikäiset ihmiset läheltä ja kaukaa nauttimaan ydinkeskustan tunnelmasta. Kouvolan keskustassa pääset nauttimaan niin muodin uusista tuulahduksista, hyvästä musiikista kuin taiteen ja taikuuden viehätyksestä. Tapahtumien taustavoimana on Kouvolan Ydinkeskusta ry.

Tutki mielenkiintoisia tapahtumiamme keskustan tapahtumakalenterista.