Kouvolan Ydinkeskusta ry

Tulevia tapahtumia keskustan alueella

Katso kaikki tulevat tapahtumat

Seuraavat tapahtumat

Koripallo-ottelu Kouvottaret - Vimpelin Veto Mansikka-ahon urheiluhallilla 21.1.2017 klo 17.00.

Jääkiekko-ottelu KooKoo - Lukko Lumon Areenalla 21.1.2017 klo 17.00.
Liput alkaen 8 €.

Ile Kallio Big Rock Band esiintyy House of Rock:ssa 21.1.2017 klo 23.00.
Liput alkaen 18 €.

Ari Helanderin lumoavat musiikkiesitykset kirjastossa jatkuvat. Musiikin maisteri Ari Helanderin musiikkiluennot jatkuvat Kouvolan pääkirjastossa. Helander syventää kuulijoiden musiikkitietoutta luennoillaan niin lumoavasti, että yleisö toivoisi kulloisenkin luentohetken aina vain jatkuvan. Ari Helander on yksi Suomi 100 vuotta -juhlavuoden kirjastoluennoitsijoista.
Helander nostaa uudessa luentosarjassaan esille naisen ja erityisesti naissäveltäjät.
Ensimmäisessä osassa hän esittelee naispianisti-säveltäjä Clara Schumannin. Luento Clara Schumann – pianisti, säveltäjä ja äiti kuullaan Kouvolan pääkirjastossa 23.1. klo 18.30.
Luentoihin on vapaa pääsy ja tilaisuudet ovat kaikille avoimia kirjaston tapahtumia.

Elokuvissa esitetään ikärajaltaan K-12 tai K-16 elokuvia. Joukossa on sekä kotimaisia että entistä enemmän myös ulkomaisia elokuvia. Perinteisen draaman lisäksi tarjolla on myös mm. scifiä ja jännitystä, joten välillä täytyy pyyhkiä silmäkulmaa nenäliinalla ja toisella kertaa pitää penkin syrjästä kiinni.

Katso tarkemmat elokuvatiedot aikuisten maksuttomista esityksistä kirjastojen ilmoitustauluilta tai kysy lisätietoja henkilökunnalta.

Kirjaston venäjänkielisessä keskustelukerhossa parannetaan venäjän kielen taitoa mielenkiintoisilla tavoilla ja mukavassa seurassa. Venäjän kielen kerhossa keskustellaan venäjän kielellä kulttuurista, taiteista ja arkipäivien asioista - itse asiassa kaikesta. Toisinaan saatetaan pelata sanaselitys- ja seurapelejä, sillä pelaaminen on hauska ja toimiva menetelmä kielen oppimisessa.

- Kerhossa tärkeintä on, että kaikilla on hauska ja rento olo, toteaa kerhon vetäjä kirjastovirkailija Evgenia Gerasimova. Niinpä illan aikana saatamme hauskuuttaa toisiamme vitseillä. Kerron usein myös venäjän merkittävistä kulttuurin ja taiteen vaikuttajista ja suuntauksista, kirjailijoita unohtamatta.

Kouvolan pääkirjaston ryhmätyöhuoneessa kokoontuva kerho on tarkoitettu eri-ikäisille henkilöille, jotka haluavat ylläpitää ja kehittää venäjän kielen taitoaan. Kerhosta voi muodostua hieno harrastus, joka yhdistää mielenkiintoisia ihmisiä.

Kerho on maksuton kirjaston tapahtuma.

Venäjän kielen keskustelukerho kokoontuu Kouvolan pääkirjastossa 12.1. alkaen torstaisin klo 17 – 18.

Kymi Sinfoniettan konsertti Romanttista puhaltimilla ja jousilla Kouvolan kaupungintalolla torstaina 26.1.2017 klo 19.00.
Liput: 21/16/8€
Kapellimestari: Michael Collins
Solisti: Phillipa Davies, huilu
Emile Bernard: Divertissement
W. A. Mozart: Huilukonsertto nro 1, G -duuri
Johannes Brahms: Serenadi nro 2

Koripallo-ottelu Kouvot - KTP-Basket Mansikka-ahon urheiluhallilla 27.1.2017 klo 18.30

Koripallo-ottelu Kouvottaret - Forssan Alku Mansikka-ahon urheiluhallilla 28.1.2017 klo 17.00

Tarinakoukku jatkaa kokoontumisiaan myös Kouvolan pääkirjastossa. Kokoontumiset ovat leppeää yhdessäoloa luetun kirjan ääressä. Kirjastovirkailija Kini Laine valitsee luettavakseen virkistäviä, ajankohtaisia tai toivottuja tekstejä.
Kuulijat rentoutuvat ja antavat ajatustensa soljua ääneenlukua kuunnellen. Ja se käsityö – sen voi halutessaan jättää kotiin, lupaa Laine nauraen.

 

Suositellut

Vuosi 2017 on

Manski uudistuu banneri

 

 

Tutustu myös

banneri visitkouvola kinnoparas
kouvola
kouvola tapahtumat banneri2

vapaat liiketilat Kouvolan Sanomat banneri