Kouvolan Teatterin nuortenteatteriryhmään valitaan yhdeksän uutta nuorta elokuun täydennyshaussa.
Mukaan viikoittain kokoontuvaan maksuttomaan ryhmään voivat hakea 13–17-vuotiaat nuoret, jotka eivät ole aiemmin harrastaneet teatteria. Syksyllä 2017 toimintansa aloittanut nuortenteatteri toteutetaan yhteistyössä Kouvolan kaupungin nuorisopalvelujen ja Kouvolan Lakritsi Oy:n kanssa.

”Meitä kaikkia kumppaneita kiinnostaa toiminta, joka osallistaa ja voimaannuttaa nuoria ja saa heidät kiinni elämään. Nuortenteatteri tarjoaa yhteisöllisyyttä maksuttomasti ja esteettömästi”, toteaa teatterinjohtaja Tiina Luhtaniemi.

Hae mukaan nuortenteatteriin 31.8. mennessä – paikkoja rajallisesti

Nuortenteatteri kokoontuu Kouvolan Teatterilla viikoittain tiistaisin kello 16–17.45 näyttelijöiden Elina Ylisuvannon ja Tiina Winterin johdolla. Ryhmässä perehdytään teatteritaiteen moniin ulottuvuuksiin. Luvassa on ilmaisutaidon, improvisaation ja näyttelijäntyön harjoitteita, teatteriin ja sen osa-alueisiin tutustumista sekä mahdollisesti omien esitysten tuottamista – rennolla otteella!

Ryhmä on aloittanut toimintansa syksyllä 2017. Täydennyshaussa ryhmään valitaan yhdeksän uutta
13–17-vuotiasta nuorta, joiden edellytetään sitoutuvan toimintaan näytäntökaudeksi 2018–19. Valinnat tehdään hakemusten perusteella 4.9. mennessä. Syksyn ensimmäinen kokoontumiskerta on 11.9.

Hae mukaan netin lomakkeella, joka löytyy etusivulta: www.kouvolanteatteri.fi

Nuortenteatterin tavoitteet

Nuortenteatterin tavoitteena on tarjota nuorille maksuton, esteetön ja matalan kynnyksen harrastusmahdollisuus. Nuori perehtyy monipuolisesti teatterin tekemiseen ja teatterikulttuuriin sekä saa työkaluja itsensä ilmaisemiseen. Opetuksessa huomioidaan jokaisen yksilölliset vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet, joita vahvistetaan. Teatteri on paikka, jossa nuori voi tulla hyväksytyksi juuri sellaisena kuin on.

 

Lisätiedot

Anne Jokivirta, Kouvolan Teatteri, tiedottaja-tuottaja

045 899 7775

anne.jokivirta@kouvolanteatteri.fi


Elina Ylisuvanto, Kouvolan Teatteri, nuortenteatterin ohjaaja

elina.ylisuvanto@gmail.com


Tiina Luhtaniemi, Kouvolan Teatteri, teatterinjohtaja

(05) 7400 350, 040 213 8503

tiina.luhtaniemi@kouvolanteatteri.fi