Kesäduuni-kampanja

5.4.2018


Sijaishaltija Oy

Kesäduuni -kampanja

Kesäduuni -kampanja
Työllistetään kouvolalaiset nuoret yhdessä!

Kesätyöntekijä 26,6€+alv/päiä hinnalla!

Onko kesätyöntekijöiden hankkiminen mielestäsi työtehtävä, jonka antaisit jonkun muun tehdä mieluummin?

Meiltä saat valmiiksi haastatellun työntekijän, jolle on pidetty työelämän perussäännöt koulutus. Nuorten kanssa käydään salassapitoasiat, työelämän pelisäännöt sekä varsinkin kännykän käyttöön liittyvät säännöt läpi, ennen kuin heidät päästetään töihin kauttamme.

Me etsimme teille ahkeran ja reippaan tekijän! Me ollaan siinä nimittäin todella taitavia. Viime kesän palaute työnantajilta meidän nuorista vaihteli alueittain 3,9-4,2 / välillä asteikolla 1-5. Useat sadat tyytyväiset asiakkaat ovat tilanneet meiltä nuoren jo useamman vuoden ajan.

Kesätyöntekijän voit tilata osoitteesta www.pikaduuni.fi tai soittamalla numeroon 050 513 3153 / Ella Räikkönen. Vastaan myös mielelläni mahdollisiin kysymyksiin kampanjastamme.