Kouvolan Teatteri hakee syksyn 2018 musikaaliin nais- ja miesavustajia, jotka ovat noin 20–45-vuotiaita ja laulu- sekä tanssitaitoisia. Aiempi esiintymiskokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Koe-esiintymistilaisuus pidetään teatterilla lauantaina 27.1. klo 12–16.30. Tilaisuudessa kerrotaan produktiosta ja tutustutaan hakijoihin, kuunnellaan jokaisen laulua sekä harjoitellaan yhteistä tanssikoreografiaa. Paikalla ovat musikaalin ohjaaja Jukka Keinonen, kapellimestari Iikka Kahri ja koreografi Jouni Prittinen. Ilmoittautuneille annetaan tarkemmat ohjeet sähköpostitse.

Musikaalin nimi julkaistaan helmikuussa. Harjoituksia on huhtikuun lopusta kesäkuun alkuun, minkä jälkeen harjoittelu jatkuu elokuussa. Harjoitukset ovat pääosin iltaisin klo 18–21.30 ja sovittaessa myös päiväaikaan klo 10–14. Näytelmän ensi-ilta on syyskuun alussa, ja esityksiä on arkisin ja viikonloppuisin kevääseen 2019 saakka. Avustajilta edellytetään sitoutumista aikatauluihin.

 

Ilmoittaudu hakutilaisuuteen 25.1. mennessä
Ilmoittautumisia otetaan vastaan torstaihin 25.1. asti sähköpostitse: jonna.savolainen@kouvolanteatteri.fi.
Viestissä on mainittava nimi, ikä, asuinpaikkakunta, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja aiempi esiintymiskokemus tai harrastuneisuus.

 

Lisätiedot
Jonna Savolainen, teatterisihteeri, Kouvolan Teatteri (avustajahaku)
(05) 7400 341
jonna.savolainen@kouvolanteatteri.fi

Anne Jokivirta, tuottaja, Kouvolan Teatteri (tiedotus)
045 899 7775
anne.jokivirta@kouvolanteatteri.fi