Eurokangas muuttaa

Eurokangas muuttaa Kauppakeskus Manskin alakerrasta katutasoon Kiinteistö Oy Kauppalankatu 12 tiloihin. Muutto tapahtuu viikolla 6, 5-8.2.2018.

5.1.2018


Muuttomyynti vanhoissa tiloissa alkaa 15.1.2018. Siellä on paljon hyviä tarjouksia.

Avajaisia vietetään 9.2.2018.

Myymäläpäällikkö Kirsi Hannikainen on  kankaiden suurkuluttaja ja valmistaa suurimman osan omista vaatteistaan, kodintekstiileistä  ja jopa huonekalujen verhoiluista itse ja  näihin kaikkiin löytyy runsaasti valikoimaa  Eurokankaasta.

eurokangas2

Uusi tila on 650m2, ja tila sisustetaan uuden konseptin mukaisesti. Liikkeen uusi ilme on Kirsin mukaan todella ajanhenkinen ja valoisa. Kaikki ikkunat, myös  osa huoltokadun puoleisista ikkunoista avataan niin, että tilaan näkee ja valo pääsee sisälle.

Eurokankaan palveluihin kuuluu mm. verhojen ja muiden sisustustuotteiden suunnittelu, mittaus, ompelu ja asennus. Uuden myymälän suunnittelupiste onkin oiva paikka miettiä uutta sisustusta, sillä sieltä löytyy kattavat valikoimat tilausmalliston kankaita niin koti- kuin julkitiloihin. Esimerkkinä vaikkapa monikäyttöiset Sunbrella- malliston kankaat, jotka soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön loistavien ominaisuuksien puolesta, sillä ne ovat kosteutta ja likaa hylkiviä, eivätkä homehdu. Lisäksi kankaat ovat kuituvärjättyjä, jonka vuoksi niiden valon kestävyys on aivan omaa luokkaansa myös ulkokäytössä.

Eurokangas tekee myös yhteistyötä useiden suomalaisten suunnittelijoiden kanssa, mm. Markku Piri on suunnitellut Eurokankaalle oman Suomi 100 vuotta- malliston.

eurokangas3