Asematunnelin ikkunat koristeltiin jouluisiksi!

4.12.2017


Junamatkustajat ovat varmasti huomanneet asematunnelissa hääränneen somistajan, joka touhusi ikkunoiden parissa marras- joulukuun vaihteessa. Somistaja on Kouvolan Seudun Aikuisopiston Liiketalouden perustutkinnon opiskelija Katja Simola, joka teki visuaalisen myyntityön näyttötutkinnon asematunnelin ikkunoihin. Ikkunat ovat Kouvolan Ydinkeskusta ry:n käytössä ja halusimme niihin jouluisen koristelun.

Ikkunoista löytyy myös tarina. Tontut ovat viemässä suurta määrää lahjoja Joulupukille ja osa lahjoista on pudonnut kiireessä matkalle. Myös Suomi 100- teema on huomioitu suomenlippuviirillä kodin seinällä, johon pukki on viemässä lahjoja. Koristeet on tehty perinteisillä jouluisilla materiaaleilla mm. pumpulista tehty lumisade on ennen vanhaan paljon käytetty koristelumuoto.


IMG 2012

IMG 2005

IMG 1990

IMG 1983